Mikä margariini?
5 posters
Sivu 1 / 1
Mikä margariini?
Eli mitä rasvaa käytätte leivällä? Mulla meinaa olla vaikeeta rasvansaannin kanssa.
Pellukka- Viestien lukumäärä : 303
Paikkakunta : Päijät-Häme
Registration date : 29.08.2012
Vs: Mikä margariini?
Mulla ihan margariinia, 60%. Voi ei taivu leivälle tarpeeks nopeaan... Ja muksujen hankalaa käyttää voita. Ravitsemusterapeutti aikanaan kielsi "keveämmät".
hansu- Viestien lukumäärä : 784
Ikä : 49
Paikkakunta : etelä-savo
Registration date : 09.08.2010
Vs: Mikä margariini?
Mä vedän voisiivut juustohöylällä, hyvin toimii vaikka jääkaappikylmällä voillahansu kirjoitti:Voi ei taivu leivälle tarpeeks nopeaan...
Kimby- Viestien lukumäärä : 644
Ikä : 53
Registration date : 28.11.2009
Vs: Mikä margariini?
Hitsi, tota en oo ikinä aatellutkaan. Pitää kokeilla...
hansu- Viestien lukumäärä : 784
Ikä : 49
Paikkakunta : etelä-savo
Registration date : 09.08.2010
Vs: Mikä margariini?
Joo, pidin itseäni harvinaisen ovelana kun tuon ihan itse kekkasin
Mun painonhallinta ei ole siitä kiinni että säästänkö 60% margariinilla 80 kcal päivässä. Se on se määrä mitä säästäisin jos syön 4 ruisvoileipää päivässä, mutta jokatoinen päivä vain 2 jolloin säästäisin 40 kcal margariinilla. Mielummin syön sitten hyvänmakuisen voileivän vaikka pelkällä voilla.
Kyllä se painoinhallinta minulla (ja uskoisin että melkien kaikilla muillakin) lähtee siitä että kontrolloidaan ne turhat hiilarit
Mun painonhallinta ei ole siitä kiinni että säästänkö 60% margariinilla 80 kcal päivässä. Se on se määrä mitä säästäisin jos syön 4 ruisvoileipää päivässä, mutta jokatoinen päivä vain 2 jolloin säästäisin 40 kcal margariinilla. Mielummin syön sitten hyvänmakuisen voileivän vaikka pelkällä voilla.
Kyllä se painoinhallinta minulla (ja uskoisin että melkien kaikilla muillakin) lähtee siitä että kontrolloidaan ne turhat hiilarit
Kimby- Viestien lukumäärä : 644
Ikä : 53
Registration date : 28.11.2009
Vs: Mikä margariini?
Minä käytän surutta kyllä voita ruuan laittoon/leivontaan. Leivälle en tosin sitä ole laittanut. Mulla vakiona leivän päällä tuo juusto. Sitä kyllä menee margariinin rinnalla nykyään lähes joka kerta.
Yhteen väliin en syönyt leipää ollenkaan, nyt se valitettavasti lisääntynyt. Pitäisi taas karsia niitä hiilareita ja panostaa proteiineihin enemmän. Töissä tuo ruoka vain tulee korvattua pikaisella viilillä ja voileivällä. Ei hyvä...
Yhteen väliin en syönyt leipää ollenkaan, nyt se valitettavasti lisääntynyt. Pitäisi taas karsia niitä hiilareita ja panostaa proteiineihin enemmän. Töissä tuo ruoka vain tulee korvattua pikaisella viilillä ja voileivällä. Ei hyvä...
hansu- Viestien lukumäärä : 784
Ikä : 49
Paikkakunta : etelä-savo
Registration date : 09.08.2010
Vs: Mikä margariini?
Mie syön ihan jotain normi beceliä yms. Oon vissiin poikkeava kun en pidä voin mausta... toisaalta leipää syön todella vähän, niin kai se on ihan sama, minkä rasvan siihen tunkee
trintilla- Viestien lukumäärä : 406
Paikkakunta : Ylöjärvi
Registration date : 12.02.2012
Vs: Mikä margariini?
Ennen laihdutusleikkausta en käyttänyt koskaan mitään rasvaa leivällä ja nyt leikkauksen jälkeen se on näkkileivän päällä meijerivoita tai ruisleipäviipaleen päällä suolaista Oivariinia.
Ravitsemusterapeutti kehoitti ottamaan kolme ruokalusikallista sitä rypsiöljyä päivittäin, minä siirryin sitten voihin leivällä. (joka ei tietysti ole vastaava asia, mutta eipä tuo voi minua onneksi lihottanutkaan nyt ole!)
Ravitsemusterapeutti kehoitti ottamaan kolme ruokalusikallista sitä rypsiöljyä päivittäin, minä siirryin sitten voihin leivällä. (joka ei tietysti ole vastaava asia, mutta eipä tuo voi minua onneksi lihottanutkaan nyt ole!)
punatukka- Viestien lukumäärä : 108
Paikkakunta : Etelä-Savo
Registration date : 21.12.2012
Sivu 1 / 1
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa