Hunna esittäytyy (keski-pohjanmaa)

Siirry alas

Hunna esittäytyy (keski-pohjanmaa)

Viesti kirjoittaja Hunna lähetetty To Heinä 13, 2017 3:25 am

Elikkäs..
Juuri työterveyslääkäriltä kotiuduttu, kourassa lähete sisätautierikoisgastroenterologimikälie-lääkärille, jonka kautta sitten verikokeisiin.  
Halu ja kiinnostus leikkauksesta ilmaistu, ja työterveyslääkäri oli kovin positiivisella asenteella, vaikka alkuun ihan muuta pelkäsin.
Onko kenelläkään muuten kokemusta työterveyslääkärin kautta pääsystä leikkaukseen? Näin laaja terveyspalvelu työnantajan puolelta on mulle ihan uus juttu, ja ihmettelen että meneekö kaikki tosiaan tän piikkiin. (toki mulla on firman puolesta otettu laaja sairaus vakuutus ilman rajoitteita tjtn, mut... silti?)
Ja lisäksi kun meidän työterveys on terveystalolla, niin onko leikkaava taho suoraan silloin terveystalo vai ihanko julkisella? (lähinnä terveystalon hinnastossa vilahtanut 10 000€ pelottaa..  Rolling Eyes  )

Olen aina ollut lihava. Tällä hetkellä, 33 vuotiaana, 169cm 122kg. Onnistuneita laihdutuksia useita takana, ainoastaan painonhallinta on ongelma. Rolling Eyes  Paino on kiirinyt pikkuhiljaa takaisin, johon toivoisin leikkauksen auttavan, pysyvyyteen.
ainoa itselle tullut ongelma oli, että nyt samantein pitäisi aloittaa ENED. Ened on tuttu ennestään, mutta koska asun keskellä ei mitään, eikä täällä mitään laihdutusryhmiä ole, niin joudun "taistelemaan" enedin yksinään. pale Vertaistuki ois ollut todella tarpeen..

Mutta siis Terveppä terve! Moon Hunna.  Very Happy

Hunna

Viestien lukumäärä : 1
Paikkakunta : Halsua
Registration date : 12.07.2017

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Hunna esittäytyy (keski-pohjanmaa)

Viesti kirjoittaja EVA80 lähetetty Ke Heinä 26, 2017 12:54 pm

Hei,

käsittääkseni oma työterveys tekee sen verran mitä työnantaja maksaa, eli sopimus määrittää. Kannattaa kuitenkin vielä varmistaa kuka on maksava osapuoli, koska joskus on käynyt niinkin että työterveys on perinyt laskun asiakkaalta koska työntantajana määrittää loppupeleissä mikä kuuluu työterveyspiiriin koska maksaa kaikesta. Itse sain lähetteen sis.tautilääkärille juurikin työterveydestä. Silloisen työntantajan sopimukseen ei kuulunut erikoissairaanhoito, pelkkä lääkäri ja labrat. Tosin ne labrat oli ees turha ottaa sielä kun kuitenkin ottavat moneen kertaan ennen leikkausta yleiselläkin.

Tuo Ened on kyllä rankka juttu. Itsellä ihan kohta alkamassa ja nyt kyllä kauhistuttaa. Olen lisäksi satunnainen tupakoitsija, aina kuitenkin laihduttaessa olen polttanut enempi koska se hillitsee nälkää. Nyt kuitenkin pitäisi lopettaa tupakointikin yhtäaikaa koska kuitenkin vähentää komplikaatioriskiä ja edistää paranemista. Montakohan päivää on tuskaa ennenkö helpottaa, nälkä siis. Kerro jos oot kuitenkin jo 12.pvä aloittanut, miten on mennyt.

Terkuin eva

EVA80

Viestien lukumäärä : 2
Paikkakunta : Oulu
Registration date : 25.07.2017

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Hunna esittäytyy (keski-pohjanmaa)

Viesti kirjoittaja petraisa lähetetty Ke Loka 11, 2017 9:25 pm

Moi,

Ainakin mulla, meni näin. Työterveyslääkäri laittoi lähetteen lihavuusleikkaus puolelle kunnalliseen keskussairaallaan.
Missä sitten käytiin monta kertaa erilaisissa psykologisissa testeissä, olenko sopiva kanditaatti leikkaukseen. Kun sitten
ENE- kokeilun tein, että pysytynkö ottamaan sen 5-10% pois painosta -> Leikkaus helpompi.

Eli työterveydestä (terveystalo) lähete kunnalliselle puolelle, ja ne tekee sitten päätökset, leikataanko. Noin vuosi meni ensimmäisestä
lähetteestä leikkauspöydälle. Itse olen maksanut noin 200-400 €, erilaisia sairaalan polikliniikkamaksuja jne.....
Ainakin JKL:ssä tämä toimii hyvin, leikkaus oli sitten päijäthämeenkeskussairaalassa, seuranta k-s.keskussairaalassa.

Nyt paino 90kg tuntumassa, tosin haluaisin sen vielä vähän laskevan....

-Petri
petraisa
petraisa

Viestien lukumäärä : 118
Paikkakunta : Jyväskylä
Registration date : 27.01.2016

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Hunna esittäytyy (keski-pohjanmaa)

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa