Avunpyyntö leikkauksen kokeneille – vastauksia leikkausta harkitseville

Siirry alas

Avunpyyntö leikkauksen kokeneille – vastauksia leikkausta harkitseville

Viesti kirjoittaja Jarno lähetetty Ke Toukokuu 27, 2015 12:56 am

Moikka!

Minäkin olen seurannut sivustolla käytävää keskustelua mielenkiinnolla. Lihavuusleikkauksessa käyneet ja sellaista harkitsevat tukevat toisiaan keskellä elämänmuutosta. En itse lukeudu kyseisiin ryhmiin, vaan olen pyytämässä apua edustamani Bariatric Services -sairaalan, sekä tulevien lihavuusleikkausasiakkaiden puolesta.
Haluamme helpottaa tiedon löytämistä, leikkaukseen hakeutumista, varsinaista sairaala-aikaa ja leikkausta seuraavia kontrollikäytäntöjä. Omakohtainen kokemuksesi on varmasti herättänyt ajatuksia, joita emme ole osanneet ajatellakaan!

Auta meitä auttamaan ja tule jakamaan kokemuksiasi lihavuusleikkaus-chattiimme: www.bariatricservices.eu/fi/lihavuusleikkaus
Chattiin voi tulla toki juttelemaan ihan muistakin asioista ja vaikka kysymään mieltä askarruttavista asioista – ohjaamme haastavat kysymykset suoraan johtavalle kirurgille.

Kiittäen: Jarno Heino, Bariatric Services

PS. Myös me olemme koonneet asiakkaiden tarinoita luettavaksi seuraavan linkin taakse: www.bariatricservices.eu/fi/laihdutusleikkaus

Jarno

Viestien lukumäärä : 2
Paikkakunta : Loimaa
Registration date : 28.04.2015

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Avunpyyntö leikkauksen kokeneille – vastauksia leikkausta harkitseville

Viesti kirjoittaja Jarno lähetetty To Toukokuu 28, 2015 11:04 pm

Hei kiitos kaikille! En odottanut tältä viestiltä paljoakaan, mutta huikealla prosentilla olettekin tulleet chattiimme juttelemaan! Smile Myös pari erinomaista kehitysideaa olemme ansiostanne saaneet!

Kiitos jo tässä vaiheessa! Chattimme on toki auki ainakin juhannukseen asti, ja jos keskusteluja tulee päivittäin yhtä monta, niin eiköhän myös jatkossa.. Aurinkoista kevättä kaikille!

Jarno

Viestien lukumäärä : 2
Paikkakunta : Loimaa
Registration date : 28.04.2015

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa