Leikkauksen jälkeinen elämä.

Siirry alas

Leikkauksen jälkeinen elämä.

Viesti kirjoittaja satu lähetetty La Tammi 19, 2013 5:54 am

noin kaksikuukautta sitten minut leikattiin paino tippuu todella hyvin mutta on ongelmiakin, joskus syöminne on vaikeaa ruoka tarttuu kummasti kurkkuun kiinni ja kurlaa välillä ja sen jälkeen jos se kerrankin tapahtuu niin ei enään tee mieli syödä Suspect

veden juonti on edeleenkin vaikeinta syödessä ei voi juua mutta silloin janottaa eniten ja sitten kun juo tyhjäänmahaan maha menee heti kipeäksi ja sitten ei tule juotua tarpeeksi no onneksi on mies joka saa mut houkuteltua juomaan aina pikkusen kerrallaan.

minulla on aikuis iän diabettes ja olen sen kanssa ongelmissa sokerit nousee helposti mutta jos otan insuliinia niin laskevat liian alas ja sitten on taas huono olla elämä ei nyt ole kovinkana helppoa kun ei tiiä mitä söis kaikkea makeaa on pakko välttää ja vehnästä kukapa huonoa oloa haluaa.


ja se on outoa että olen nykysten aina kumman väsynyt siis ei väsytä varsinaisesti mutta yks kaks vain nukahdan tai vähän huimaa ja päätä särkee ja sitten nukahdan ihan milloin vain sattuu olen ajatellut että parempi varmaan suunistaa kohti lääkäriä että jos ne keksisi jonkun syyn.

kaksi viikkoa sitten ei ollut mitään ongelmia kaikki oli hyvin olin virkeä ja liikuin paljon ja söin säänölisesti ja niinkuin pitää nyt on koko kroppa sekaisin ja hiuksetkin tippuu päästä joskus syöminenkin on vaikeaa.
avatar
satu

Viestien lukumäärä : 108
Paikkakunta : tervola
Registration date : 08.10.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Leikkauksen jälkeinen elämä.

Viesti kirjoittaja trintilla lähetetty La Tammi 19, 2013 6:58 am

Päänsärky ja tuo väsymys voi hyvin johtua nestehukasta, eli veden lisääminen saattaa auttaa. Ja usko pois, kyllä se syöminenkin helpottuu. VÄhintään 3kk leikkuusta on toipumista, eli aikaa se vaatii.

Tuo ruuan kanssa juomattomuus oli minullekin aluksi aika vaikiaa, kun oli tottunut vetämään sen puoli litraa maitoa ruuan kanssa. Mutta usko tai älä, siihenkin tottuu.

Mutta voi kyllä olla ihan hyvä käydä lääkärissä kattomassa että kaikki on kunnossa, ja miettimässä tuota insuliini asiaa... Esim insuliinin vaihto pitkästä lyhyeen tai päin vastoin voi auttaa. Itselläkin on 2.tyyypin diabetes, olin ennen leikkuuta tabletti hoidossa, eli ei siis vielä insuliinia, ja minulla jäi lääkkeet leikkauspöydälle. Joten luultavasti sinunkin pitää tehdä muutoksia hoitoosi...

Koita jaksaa, kyllä se siitä vielä helpottaa Smile
avatar
trintilla

Viestien lukumäärä : 406
Paikkakunta : Ylöjärvi
Registration date : 12.02.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Leikkauksen jälkeinen elämä.

Viesti kirjoittaja satu lähetetty La Tammi 19, 2013 9:04 pm

minulla on siis pitkä insuliini ja pika insuliini pitkää en voi laittaa ollenkaan enään mutta pikainsuliinia on pakko ottaa joskus koska korkeat jos sattuu tulemaan niin se on armoton tunne päässä niikun kauhea vanne puristais pään kasaan pakko sillon nukkua vähän aikaa.

heti leikkauksen jälkeen kun itse söin keittoa kotona ja toiset söi mun herkkua mureketta vieressä aloin itkemään kun tuli niin paha mieli kun itse ei voinut syödä ja keittokin oli pahan makuista Crying or Very sad

mutta onhan täsät paljon iloakin ei ole ikinä nälkä eikä tee mieli ruokaa juominen unohtuu tuosta vaan jos ei ite skarppaa kaikki haisee pahalle ja kaikesta tulee paha olla.

mutta ainakin laihdun nyt on uus juttu ylikypsä kinkku sitä voi joskus laittaa hyin pienen murun leivänpäälle silmän ruuaksi.

onko kukaan tothinut viel syödä vaaleaa leipää minä en uskalla etes harkita
avatar
satu

Viestien lukumäärä : 108
Paikkakunta : tervola
Registration date : 08.10.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Leikkauksen jälkeinen elämä.

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa